Title

Marius Tunduc

Marius Tunduc prezintă porumbei campioni în curtea Muzeului Ţării Crişurilor

Marius Tunduc este co-fondator al Cest Pharma și președinte al Uniunii Naționale a Columbofililor din România – Columba.

O întâlnire inedită va avea loc vineri, 4 august, de la ora 18:00, în Parcul Muzeului Țării Crișurilor (Str. Armatei Române nr.1/A). „Tipografia de idei” | #hailamuzeu propune de această dată o poveste despre cum poţi să ajungi să transformi o pasiune într-o afacere de succes. Invitat este Marius Tunduc, co-fondator al Cest Pharma și președinte al Uniunii Naționale a Columbofililor din România – Columba. Intrarea la eveniment este gratuită.

Participanții vor avea oportunitatea să se bucure de prezența unor porumbei campioni, alături de un moment special de lansare în direct a unor exemplare a căror sosire va fi transmisă live. În adrul întâlnirii va avea loc şi o prezentare a cafelei, susținută de partenerii proiectului cultural, cei de la Mr. Bean.

Marius Tunduc, în calitate de Președinte al UNCR – Columba, este considerat unul dintre artizanii transformării sportului columbofil românesc într-un exemplu demn de urmat în Europa Centrală și chiar în țări cu tradiție columbofilă din Vest. Marius Tunduc a reușit să amplaseze România pe harta internațională a columbofiliei, un exemplu în acest sens fiind organizarea, în vara anului 2022, a Olimpiadei Columbofile la Oradea, eveniment ce a demonstrat capacitatea țării noastre de a fi gazda unui asemenea moment de importanță globală în lumea columbofilă.

Pornind de la pasiunea sa pentru porumbei, Marius Tunduc a pus bazele CEST Pharma, o companie de renume specializată în furnizarea de soluții nutritive de înaltă calitate pentru aceste păsări remarcabile. Numele companiei, „CEST,” este alcătuit din primele litere ale numelor copiilor soților Tunduc: Claudiu, Eduard, Sofia și Tania. Acest nume simbolizează valorile familiei și reflectă misiunea companiei de a contribui la crearea unei lumi mai bune, în care calitatea și bucuria să fie omniprezente.

foto: Facebook

Evenimentul este organizat de Muzeul Țării Crișurilor Oradea – Complex Muzeal împreună cu Biblioteca Județeană „Gheorghe Șincai” Bihor, Centrul de Cultură al Județului Bihor și Armonix Centru Educațional SRL și în parteneriat cu Consiliul Județean Bihor și Primăria Municipiului Oradea, alături de partenerii privați Mr. Bean, Bers Nova și D&C Oradea. Acesta face parte din proiectul cultural estival „Tipografia de idei” | #hailamuzeu , fiind implementat în cadrul Programului Interreg România-Ungaria ROHU446 și finanțat de Uniunea Europeană, prin Fondul European de Dezvoltare Regională și cofinanțat de statele partenere în program, România și Ungaria.

Sursă articol: https://www.bihon.ro/stirile-judetului-bihor/marius-tunduc-prezinta-porumbei-campioni-in-curtea-muzeului-tarii-crisurilor-4363076/

Marius Tunduc

O familie din Bihor are cei mai buni porumbei de maraton din lume. Trofeul îl va primi la...

Familia Tunduc din Bihor, ai cărei membri sunt crescători de porumbei cu experiență, a câștigat locul I competiția „Cei mai buni porumbei din lume” (World Best Pigeons), categoria maraton, după ce păsările au obținut cele mai bune punctaje la concursurile desfășurate de-a lungul anului trecut. La un maraton, porumbeii zboară câte 800-900 de kilometri, de la […]

Data: 20.07.2023

Marius Tunduc

A început Olimpiada Porumbeilor Voiajori: Sute de păsări campioane din 30 ţări pot fi...

Cel mai important eveniment pentru columbofilii din toată lumea a început, vineri, la Oradea Arena, unde sute de porumbei campioni, aduşi din 30 de ţări, pot fi admiraţi în cadrul unei expoziţii. Princepele Radu, invitat special Deschiderea evenimentului, prezentat de Andreea Marin şi de actorul orădean Răzvan Vicoveanu, a avut loc după ora 10, la […]

Data: 20.07.2023

Marius Tunduc

Olimpiada Internațională a Porumbeilor Voiajori, la Oradea. Marius Tunduc: Va fi o sărb...

Pentru prima dată în istoria României, la Oradea, în weekendul acesta, se va desfășura cel mai mare eveniment columbofil al planetei, Olimpiada Internațională a Porumbeilor Voiajori. Evenimentul este organizat de Uniunea Națională a Columbofililor din România – Columba, cea mai mare organizație de profil din țara noastră, care însumează peste 10.000 de crescători de porumbei […]

Data: 20.07.2023

ro_RORO