Cest Pharma

Totul a început într-o zi senină de vară, cu porumbei sănătoși care își scăldau aripile în razele soarelui și râsete de copii. Câtă binecuvântare! Uitându-mă la atâta frumusețe, am înțeles că suntem responsabili pentru a crea o lume mai bună în jurul nostru, o lume de calitate, plină de bucurie. Așa a apărut brandul CEST PHARMA.

COLUMBOVET

Misiunea COLUMBOVET este să ofere clienților produse de cea mai bună calitate, la timp și în condiții foarte bune, sfaturi și raspunsuri la întrebări, astfel încât aceștia să se poată bucura din plin de pasiunea lor.

Wellanim

Wellanim este compania care pune pe primul loc starea de bine a animalelor, oferind stăpânilor un portofoliu complet de suplimente alimentare care previn cele mai comune afecțiuni ale prietenilor necuvântători și le îmbunătățesc calitatea vieții. Credem că grija pentru animalul de companie este o responsabilitate serioasă, așa că misiunea noastră este să încurajăm stăpânii să își țină animalele sănătoase și fericite.

Next

Suntem pasionați de excelență! Dorința noastră este ca această pasiune să fie evidentă și în business-ul pe care îl conducem, să facem totul pentru a le oferi celorlalți tot ce este mai bun.

Pasiunea noastră pentru porumbei a dat naștere unui business global, care a pus împreună medici veterinari de top, nutriționiști foarte valoroși, campioni ai curselor de porumbei. Toți aceștia au lucrat împreună și au creat cele mai bune suplimente de condiționare din istoria sportului columbofil. Produsele mulțumesc astăzi zeci de mii de pasionați din toată lumea!

Fiindcă iubim animalele, am hotărât să ne aplecăm către prietenii noștri necuvântători și să creăm niște suplimente care să le facă viața mai bună.

Cu peste 30 de ani vechime, unitatea de producție de la Groși,  administrată de familia noastră (Mihaela Tunduc) oferă produse delicate de patiserie și brutărie, împletind tradiția cu noutățile.

Cel mai nou proiect al familiei Tunduc, este Flash Detail, care sub managementul lui Claudiu Tunduc, oferă produse de extra calitate pentru curățarea și îngrijirea mașinilor.

Preocupările noastre sunt dezvoltarea, calitatea și, mai ales, schimbarea în bine a lumii din jurul nostru.

Scopul după care tânjim este să facem lumea un loc mai bun, un loc în care fiecare să se poată bucura de viață și de propriile pasiuni, un loc în care să creștem și să ne dezvoltăm împreună ca societate și ca indivizi spre onoarea Marelui Arhitect, Creatorul acestui Univers magnific, carea ne onorează prin faptul că ne permită să facem această incredibilă călătorie: viața!

Nimic nu este mai plăcut decât atunci când, având un pahar de vin bun în mână, stai și îți analizezi propria călătorie până la acel moment și știi că ai făcut tot ce a depins de tine pentru ca talanții tăi să rodească, că, pe unde ai trecut, e mai bine acum și, mai ales, că ai lăsat în urmă o cale pe care pot călca și alții...

Pasiunea noastră

1 Național Nurnberg 2021 - 883 km - 8409 porumbei

1 Național Stendal 2021 - 949 km - 2369 porumbei

VEZI PORUMBEII NOȘTRI