CEST PHARMA
Suplimente & medicamente pentru porumbei

Totul a început într-o zi senină de vară, cu porumbei sănătoși care își scăldau aripile în razele soarelui și râsete de copii. Câtă binecuvântare! Uitându-mă la atâta frumusețe, am înțeles că suntem responsabili pentru a crea o lume mai bună în jurul nostru, o lume de calitate, plină de bucurie.

Așa a apărut brandul CEST PHARMA.

De ce am ales CEST? Pentru că sunt îmbinate cele patru inițiale ale copiilor noștri: Claudiu, Eduard, Sofia și Tania. Ei sunt cele mai de preț daruri pe care le avem și așa ne dorim să fie și produsele noastre: speciale, de calitate, să aducă multă bucurie acolo unde ajung. Vrem ca fiecare crescător care alege aceste produse pentru porumbeii lui dragi să fie mulțumit și fericit.

Dorim să fim ca într-o familie: FAMILIA CEST PHARMA. Să parcurgem împreună drumul spre succes, bucurându-ne de rezultatele foarte bune ale porumbeilor noștri.

Porumbei sănătoși, crescători fericiți!

COLUMBOVET
Distribuție & E-commerce

Misiunea COLUMBOVET este să ofere clienților produse de cea mai bună calitate, la timp și în condiții foarte bune, sfaturi și raspunsuri la întrebări, astfel încât aceștia să se poată bucura din plin de pasiunea lor.

WELLANIM
Suplimente & mâncare pentru câini

Wellanim este compania care pune pe primul loc starea de bine a animalelor, oferind stăpânilor un portofoliu complet de suplimente alimentare care previn cele mai comune afecțiuni ale prietenilor necuvântători și le îmbunătățesc calitatea vieții. Credem că grija pentru animalul de companie este o responsabilitate serioasă, așa că misiunea noastră este să încurajăm stăpânii să își țină animalele sănătoase și fericite.

LA Patiseria Tunduc

În 1992, Familia Tunduc a lansat primul business la Groși în județul Bihor. De atunci, acolo s-au produs sute de mii de cozonaci tradiționali, cornulețe cu magiun după rețetele bunicilor noștri, din magiun propriu fiert după o metodă tradițională veche de mai bine de 1000 de ani, păine și prăjituri de nenumărate feluri, ștrudele, eclere, covrigi și multe multe altele!!!

Am ținut mereu ca acest business să rămână acolo unde a luat naștere, la țară, oferind locuri de muncă în mica comunitate locală dar mai ales să păstreze legătura cu tradițiile locului și în game de produse să avem mereu acele produse a căror rețetă a fost moștenită de mama de la bunica, care  o primise de la străbunica și care rețete vor fi duse mai departe de către copii și nepoții noștri, astfel ca printr-un fir nevăzut al vieții să ducem mai departe ceea ce întotdeauna a adus și va aduce familia la masă: o prăjitură bună, a cărei poveste a început cu sute de ani în urmă...

FLASH DETAIL

Lansat în vara anului 2023, Flash Detail este un brand de produse pentru detailing Auto. Acesta este prezent pe mai multe piețe din Europa, focusându-se pe vânzarea directă, ecommerce și promovare prin rețelele de socializare.
La doar 3 luni de la lansare, Flash Detail a devenit lider național în vânzare de prosoape și lavete din microfibră pentru detailing auto.